Berbecisme (21)

– „…ori a înnebunit lumea de tot și a ajuns să păzească un târg de Crăciun cu o spaimă nejustificată ca si când ar păzi Trezoreria Statului de un potențial atac, ori “plandemia” asta este o “făcătură ordinară” stârnită printr-un “virus făcut în laborator” prin care se dorește impunerea unui “control demonic”. Alte variante n-am.”

toniberbece.ro/ori-a-innebunit-lumea-ori-e-un-plan-demonic-bine-gandit

ASTA e una din problemele majore ale ghetoului pocăiesc – lipsa unui orizont IDEATIC.

Că pocăiții sînt, în majoritatea lor, inculți, nu mai e nevoie să demonstrăm.

Dar Toni Berbece are o vizibilitate (ilegitimă) cu ajutorul căreia spune tîmpenii după tîmpenii, fie din subcultura ghetoului pocăiesc, fie comentarii despre situaţii, mai mult sau mai puţin dramatice, din realitatea românească.

– „Decât în târgurile voastre păzite de mascați unde o pastramă e și 30 de lei suta de grame, mai bine mă bucur în familie și printre prieteni.”

Asta e încă o problemă majoră din ghetoul pocăiesc – lipsa empatiei pastorilor și liderilor pentru situația actuală, caracterizată de MOARTE (și tîmpenie).

Pocăiții (palavragii) sînt gata să vorbească (cu mînie proletară) despre tot felul lucruri din țara noastră, dar nu țin cont de faptul că „Isus plîngea”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s