Pătrățoșeniile palavragiului Vladimir Pustan (2)

youtube.com/watch?v=XV37fp8rNu8

Min. 04.20

„Tot ce se întîmplă în jurul nostru nu este decît un marxism pe care îl vedeţi în fiecare clipă pus în aplicare. Ideea este că duşmanul nu doarme, asta spunea tot Lenin şi Marx, şi că trebuie să stăm mereu de veghe, şi aşa că trebuie să avem mereu flacăra aceasta a vegherii aprinsă, pentru că nici mort duşmanul nu cedează. De aceea impunem restricție după restricție, ca să trăim mereu treji. De aceea restricțiile nu vor mai fi luate pentru că dușmanul nu doarme. Deocamdată nu știm cine e dușmanul. Nu poate să fie cel care nu se vaccinează.

Pentru că vorbesc puțin despre vaccin, mi-au scris mulți dintre dumneavoastră, foarte mulți, de ce nu vorbesc mai mult despre el. Pentru că nu pot să vorbesc mai mult despre vaccin și despre antivaccin, va să fac mereu reclamă marxismului. Adică va trebui să pricepem un lucru, că cel mai greu laț este acela care ți-l pui singur la gît. Și cei mai dureroși sclavi sînt sclavii fericiți, entuziaști, pentru că tot ce ați văzut în acești doi ani de nebunie nu o fost altceva decît a ne așeza cu bucurie lesa la gît și a fi entuziaști pentru orice libertate încălcată.

Sclavii pe vremuri se prindeau cu laoul, se prindeau cu lanțurile, fugeai după ei prin păduri, făceai războaie să faci rost de sclavi pe care i aduceai pe plantațiile tale, pe corăbiile tale, îi aduceai în casa ta și îi exploatai. Acuma sclavii sînt veseli și zic: Faceți-ne sclavi. Pentru că, de fapt, instalîndu-i ca și sclavi, dar, dîndu-le wi-fi, vor fi niște sclavi fericiți.

Dîndu-le dreptul printr-un vaccin să meargă la mall, vor fi niște sclavi fericiți. Dîndu-le gadget-uri în fiecare lună, de care mai de care mai sofisticate, cu care să-și umple sau să-și omoare vremea, vor fi mai fericiți.

Și vor fi în stare să facă nu numai al 5-lea vaccin, al 6-lea, al 7-lea, al 10-lea, și să moară la fel de fericiți.

Dragilor, singurul lucru, dacă vă uitați pe harta […] care a făcut înconjurul Europei, poate că şi a lumii, este că singura culoare verde peste Europa acuma este a certificatului verde şi a României. Pentru că noi, românii, sîntem pe verde şi Europa toată-i pe roșu.

Și-atuncea, se întreabă oamenii de ce România e pe verde și toată Europa-i pe roșu. Dr oare nu există logică? Haide să o luăm de la capăt. Sîntem de fapt pe locul 2 la puţinii vaccinaţi, hai să zicem că sîntem pe locul 1, că diferența-i măruntă. România, „idioţii Europei”, aşa cum ne-or numit oamenii, idioții nu s-au vaccinat și pentru că sînt ultimii la vaccinat îs pe verde astăzi la boală.

Și ei se întreabă de ce.

Oare cît de fără minte poți să fii, cît de bezmetic poți să fii, și să nu tragi totuși egal: sîntem pe verde pentru că nu ne-am vaccinat. Nu-i logica asta simplă? Logică de tîmplar, de fierar betonist, logică de aurolac, pînă la urmă. Simplu!

Deci, sîntem pe verde pentru că nu ne-am vaccinat.”

Asta e cea mai ‘simplă’ replică dintre cele pe care le-am dat în ultimii ani:

1. Vladimir Pustan MINTE cînd spune că „TOT ce se întîmplă în jurul nostru nu este decît un marxism” (sublinierea mea).

80% din atentatele din Europa sînt de extremă dreaptă.

2. Vladimir Pustan e chior şi cînd se uită pe hartă, la verde şi roşu, pe care o foloseşte ca pretext pentru elucubraţiile sale.

Situaţia prezentată e doar pentru o anumită perioadă (pe care gureșul Pustan nu a menționat-o). România a avut peste 500 de morți pe zi! Ar fi fost culmea să nu fim numiți „idioții Europei”.

Palavragiul Pustan e un exemplu evident de IDIOT.

3. Vladimir Pustan are o logică cu totul TÎMPITĂ cînd afirmă: „Sîntem pe verde pentru că nu ne-am vaccinat.”

Cum am menţionat, înainte de a fi pe verde, România a fost pe roşu.

Și unii zic că la sfîrșitul lui ianuarie ne așteaptă un nou val…

UPDATE 20 decembrie 201, 19.00

Doina Popescu: „Din dorinta de a-si impune, din varii motive, punctul de vedere, antivaccinistii nostri omit sistematic informatiile care-i contrazic. Fac asta de la debutul pandemiei si vor continua probabil sa o faca pana la stingerea ei. Niciunul nu tine cont de dinamica acestei epidemii globale, toti pun pe tapet cate o imagine statica a momentului, chit ca aceasta urmeaza sa fie total contrazisa de realitatea greu predictibila intr-un moment imediat urmator. Scoaterea din context si omisiunea sunt chei ale manipularii. Celalalt nume al lor este CINISM.”

Un gând despre „Pătrățoșeniile palavragiului Vladimir Pustan (2)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s