Pătrăţoşeniile, dezinformările, tîmpeniile, bădărăniile și MINCIUNILE palavragiului Vladimir Pustan (2022)

10 ianuarie – Pătrățoșeniile palavragiului Vladimir Pustan (3)

Palavragiul Vladimir Pustan a început anul 2022 la fel de prost precum a încheiat anul 2021.

Și e de ajuns de văzut ultima treime din prima emisiune DE-A VALMA de anul ăsta.

youtube.com/watch?v=3_GuCEx8z3I

Vladimir Pustan: „Nu priviţi în sus – un gunoi de film.”

Min. 43:40.

Iată cîteva impresii ale altora:

– Filmul “Don’t look up” e o satiră la adresa societății noastre care începe să piardă esențialul ca să nu spun că o ia încet dar sigur, razna. (A.S.)

– Filmul este ok, cu tușe satirice cam groase, dar ok per ansamblu. (S.S.)

– „Don’t Look Up” este un film care se poziționează împotriva pseudoștiinței și a populismului. (M.D.B.)

– ”Don’t Look Up” nu te lasă rece. O satiră (prea) groasă în care îi poți ghici pe Trump, pe democrații americani, ba chiar și pe Iohannis, dar și fanatizarea taberelor politico-ideologice. (A.M.)

– Este un pamflet, o comedie neagră, o teză, „un semnal de alarmă”, o oglindă fără pretenția de a fi magică, pusă în fața cetățenilor acestei comune care este Planeta. (C.A.)

– Don’t Look Up! este cel mai plin de speranță film pe care l-am văzut în ultimul timp: te învață să alegi să mori demn. (V.E.)

– Don’t Look Up e un film comic, dar cu origini destul de serioase. O radiografie socială sub formă de comedie neagră. […] E o reflecţie asupra ipocriziei actuale a oamenilor, superficialităţii sistemului politic, este despre influenceri versus ştiinţă, despre polarizarea propagată de mass media, impactul reţelelor sociale asupra percepţiei audienţelor şi haosul informaţional al teoriilor conspiraţioniste. (S.T.)

– Don`t Look Up este acel tip de film care contează mai mult datorită prejudecăților și amintirilor care ne însoțesc în dezbaterile de pe rețele și mult puțin din cauză că ne-a oferit ceva deosebit în timpul vizionării. (D.B.)

– Îl iubești sau îl urăști, nu poți ignora acest film. Însă, mai presus de orice erudiție, cultură cinematografică sau senzație rămasă – fie ea de timp pierdut sau revelație – „Don’t Look Up“, cu toate urmele lui de praf de cometă din social media, arată nevoia noastră de validare. Pentru a nu sfârși obliterați, definitiv, de un virus sufletesc: nepasarea. (R.M.)

Cred ca se înţelege că pot să dau de 10 ori mai multe citate despre acest film (pe care nu l-am văzut).

Din perspectiva citatelor prezentate, Vladimir Pustan e un mincinos. Sau, poate mai rău, un tăntălău de joasă speță – tocmai despre acest film s-a găsit să zică că e un gunoi, cînd exită atîtea MII de filme care sînt un gunoi.

Vladimir Pustan Jr: „Eu nu l-am văzut, dar eu cred că e o satiră.”

Vladimir Pustan: „Nu, nu, nu. Americanii nu ştiu să glumească. Da, este o satiră. Poate fi folosită şi ca o satiră, dar temele sînt de dloi bani. […] Eu nu zic că nu joacă bine ăia care joacă acolo, dar nu se merită. De ce cred eu că e idiot filmul? Vedem în el lipsa omului de a avea reacții. Bă, asta-i situația. […] Bă, în ce lume trăim, mă, noi, oamenii? Vreau să spun și duminică în biserică, că-s plin de nervi. Deci, cu filmul „Nu priviți în sus” îi făcătură.”

Vladimir Putan Jr: „Întrebarea-i dacă merită să te uiți sau nu la el.”

Vladimir Pustan: „Nu, nu, nu, nu”

Min. 44.21

Păi TOCMAI la filmul ăsta ar trebui să ne uităm.

Nu era nevoie decît de jumătate din citatele pe care le-am prezentat ca să ne convingăm că TREBUIE să vedem filmul ăsta, că nu e „un gunoi de film”, că este o satiră despre vremurile pe care le trăim, o satiră care iscă diferite reacţii, un film care nu poate fi evitat.

Că nu-i plac lui Vladimir Pustan temele filmului, ăsta nu e un argument pentru vorbele pe care le-a rostit.

Vladimir Pustan îi minte pe cei care îl ascultă. Întrebarea este: E pentru prima dată?

15 ianuarie 2022 – Pătrățoșeniile palavragiului Vladimir Pustan (4)

Vladimir Pustan: „Nu priviţi în sus – un gunoi de film.”

Min. 43:40

Vladimir Pustan: „Temele sînt de doi bani. Film făcut de stîngiști.”

Min. 48.27

youtube.com/watch?v=3_GuCEx8z3I

1. Dacă un film e făcut de stîngişti, asta nu înseamnă nu trebuie să-l vizionăm.

Trebuie să-l vizionăm cu simț critic (ca pe orice film), ceea ce nu e cazul pocăiților.

Vladimir Pustan nu pare a avea competenţă minimă în ceea ce priveşte cultura libertăţii critice. Sau, cel puţin, în stil pătrăţos, nu are chef ‘să-și piardă timpul’ cu o abordare critică a filmului.

Ceea ce face Vladimir Putan e de domeniul idioţeniei.

Idioţenie ideologică, dar tot idioţenie e. Sau: MAI ALES idioţenia ideologică e idioţenie.

2. Vladimir Pustan ar trebui să facă distincția între stînga și stînga extremistă. (Ceea ce, în mod pătrățăos, nu binevoiește.)

„Noi n-avem extremă stîngă în România, ca-n alte părți.” – Cristian Pîrvulescu, în emisiunea „Tema Zilei” din 7 ianuarie 2022.

http://www.tvrplus.ro/emisiuni/tema-zilei-119-0

Min. 40.07

Dar și dacă ar exista extremă stîngă în România, Vladimir Pustan ar trebui să fie îngrijorat mai degrabă de extrema dreaptă, mai ales în aceste zile în care AUR îi amețește pe români (fără cultură politică).

80% din atentatele din Europa sînt ale extremei drepte.

Revenind la chestiunea valorii filmului la adresa căruia Vladimir Pustan se exprimă în mod idiot, celor 9 citate din episodul 3 le adaug încă unul:

– E genial. O satiră exhaustivă. Media, social media, show biz, politică, mediu academic și lobby, tech guru, polarizare și negaționism, religie și anarhism. (E.C.)

Faptul că înregistratea lui Vladimir Pustan are într-o săptămînă aproape 90.000 de vizualizări nu e decît încă un semnal despre mediocritatea în care se scaldă unitățile administrativ-eclesiale din ghetoul pocăiesc.

16 ianuarie – PROTESTEZ față de ‘dreapta conservatoare’ promovată de Vladimir Pustan

Întîlnirea de azi, 16 ianuarie 2022, la Beiuș, dintre Vladimir Pustan şi George Simion nu este de bun augur, fiind încă un semnal cu referire la bulversarea valorilor în unitățile administrativ-eclesiale ale ghetoului pocăiesc.

Pocăiții (fără cultură politică, dar și fără cultură a dialogului) sînt victime ale palavragiilor precum Vladimir Pustan, pe care îl consider iresponsabil întrucît a acceptat să se întîlnească cu cel care e considerat în aceste zile reprezentant al unei direcții politice periculoase pentru România – extrema dreaptă.

Iată cîteva afirmații din ultimele zile și săptămîni:

– AUR, huliganul din curtea statului eşuat. (C.Ș.)

– AUR nu are nimic de oferit României în afară de violență, xenofobie, sovinism și crime. (C.M.)

– AUR, prin agenda pe care o susține și prin acțiunile sale, potențate de actuala pandemie, care vor crește în violență și în virulență, constituie la ora actuală una dintre principalele amenințări la adresa democrației din România. (M.H.)

– Codreanu a preluat din Germania zvastici, uniforme paramilitare, salutul nazist. Asta face și AUR copiindu-l pe Trump cu știrile false, caravana AUR arată ca autocarul campaniei Brexit din Marea Britanie, iar oameni ca Sorin Lavric cunosc multe despre Legiune și o imită în mod deliberat. (R.C.)

– De la retorica xenofobă a unor voci din PSD la neolegionarismul AUR. (M.C.)

– AUR e o amenințare pentru democrație din cauza violenței de limbaj, a agresivității, a populismului și naționalismului. (E.I.)

– Ceea ce fac Șoșoacă și AUR e mai mult decât acreditarea mitocăniei și a agresivității ca norme legitime în spațiul public. (A.W.)

– AUR și extremismul actual cresc din solul îngrășat din abundență de cei care au exploatat neîncetat, în modul cel mai cinic cu putință, fricile, ignoranța și ura oamenilor. (C.M.)

– AUR, extremism și ipocrizie. O piruetă europeană spre anii ʼ30? (S.F.)

Vladimir Pustan promovează o ‘dreaptă conservatoare’ care, de fapt, e extremism ultraconservator, de care trebuie să ne ferim.

Vladimir Pustan, obsedat de neomarxism şi Uniunea Europeană, pare a uita că pentru a trece puntea patriotismului nu trebuie să se facă frate cu dracul.

23 ianuarie – Atenţie la dezinformările palavragiului Vladimir Pustan (23.01.2022)

youtube.com/watch?v=ErynsLNqE2U

1. Vladimir Pustan: „La austrieci… o fost numai 20, mi se pare, de voturi împotrivă…”

Vladimir Pustan Jr.: „Sau vreo 30, nu mai ştiu…”

Min. 02.04

Au fost 33 de voturi împotrivă.

http://www.mediafax.ro/coronavirus/austria-va-deveni-prima-tara-europeana-care-impune-vaccinarea-adultilor-20472380

2. Vladimir Pustan despre Dan Dungaciu: „E profesor universitar şi rector, mi se pare, la facultarea de… nu mai ştiu care.. la Universitatea Bucureşti.”

Min. 36.38

Dan Dungaciu este profesor universitar la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universității din București.

http://unibuc.ro/despre-ub/ub-astazi/profesori-ub

Rectorul Universităţii Bucureşti este Marian Preda.

Decanul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială este Doru Buzducea.

http://unibuc.ro/studii/facultati/facultatea-de-sociologie-si-asistenta-sociala/#1544004248587-12ac79d9-d1a7

25 ianuarie – Palavragismul evanghelic: Vladimir Pustan (25.01.2022)

Palavragismul, mai ales cel penticostaloid, este un fenomen larg răspîndit în unitățile administrativ-eclesiale din ghetoul pocăiesc, dominat de devoționalism superficial, popular, antiintelectualist și nonteologic.

Emisiunea „DE-A VALMA #96 | „Joia Neagră”, cu Vladimir Pustan și Vladimir Pustan Jr.” din 15 ianuarie 2022 a ajuns la 100.000 de vizualizări.

N-ar fi meritat nici măcar 5.000 de vizualizări.

youtube.com/watch?v=ZurrZknhooc

Vladimir Pustan e acel penticotaloid care s-a întîlnit cu George Simion la Sala Cireșarii din Beiuș în 16 ianuarie 2022, invocînd… dreapta conservatoare.

‘Dreaptă conservatoare’ promovată de Vladimir Pustan e, de fapt, extremism ultraconservator, de care trebuie să ne ferim.

Faptul că „DE-A VALMA” e intitulată „emisiune conservatoare” e de prost gust. Vladimir Pustan are o logică maniheistă, în care totul se interpretează ideologic: dreapta și stînga.

Pe Dan Dungaciu, căruia i-a atribuit, ‘pătrăţoşenic’, titlul de rector (?), a avut grijă să-l prezinte ca fiind de dreapta, în emisiunea din 22 ianuarie 2022.

Vladimir Pustan ar trebui să știe că există TREI ideologii de bază: liberalismul, socialismul și conservatorismul.

Dar, precum irecuperabilul taliban Mihail Neamțu, și Vladimir Pustan chef de palavragism alb-negru, nu în culori, cu atît mai puțin în NUANȚE.

Predilecția lui Vladimir Pustan pentru citate din Libertatea este, iarăși, de prost gust. Există destul surse credibile de informație superioare publicației Libertatea.

În ceea ce privește modul de exprimare, omul are mari lacune. E de ajuns să menționez faptul că, n nu puține cazuri, Pustan sr. nu își termină propozițiile.

Comentariile sale despre activiști sînt, iarăși, de prost gust. În ce privește egocentrismul și comentariile idioate ale lui Vladimir Pustan, Marius Cruceru, zis Pătrățosu (acum peste 10 ani), e… ‘mic copil’.

TOATĂ emisiunea din 15 ianuarie 2022 e plină de pălăvrăgeli sterile. Şi a ajuns la 100.000 de vizualizări!…

Poezia din finalul emisiunii e numită de actorul principal din Beiuș: superbă. Exact superbă nu e.

C.S. Lewis: „Nu folosi cuvinte mult prea mari pentru subiectul ales. Nu scrie „infinit” atunci cînd vrei să spui „foarte”. Altmiteri, vei ramîne fără cuvinte pe care să le folosești atunci cînd vei vrea să discuți despre ceva cu adevărat infinit.”

30 ianuarie – Vladimir Pustan se afundă în ridicol (30.01.2022)

Vladimir Pustan Jr.: „Cei care te acuză pe tine că-ți place AUR-ul, ei nu înțeleg că AUR-ul îs prea blînzi pentru tine… Și eu-s genul care… Eu aș vrea Vlad Țepeș.”

Vladimir Pustan: „I-am spus lui George Simion: Matale ești soft… Pentru mine nu ești decît un PNL-ist mascat… Sau un USR-ist mai ciudățel… Și domnul Călin Georgescu, care-i președinte de onoare al AUR-ului, e prea moale pentru mine. (…) Așa că mai bine să nu discutăm cît de dreapta sînt io…”

youtube.com/watch?v=GjX7WoUHqqc

Min. 31.40

14 februarie – Întîrzierile palavragiului Vladimir Pustan (14.02.2022)

Vladimir Pustan despre Andrei Vieru: „…nici n-am știut depre el, cinstit, mare lucru…”

Min. 55.35

youtube.com/watch?v=iC97ZDt7RA8

La 54 de ani, în epoca Internetului, ar fi fost cazul ca Vladimir Pustan să fi știut ‘mare lucru’ despre Andrei Vieru.

Pe Contributors.ro, Andrei Vieru a scris 9 articole, în perioada 2016-2019.

Pe Marginalia.ro, Andrei Vieru a scris peste 30 de articole, în perioada 2019-2021.

A scris în Dilema veche, în revista 22, în Observator cultural, dar și în reviste din Franța.

La editura Humanitas i-au apărut Elogiul frontierelor. Mic tratat de libertate (2021) și Elogiul vanității (2016), traducere din franceză.

Despre cele trei volume publicate în limba franceză citim pe site-ul Humanitas:

„Critica franceză primeşte elogios cele trei volume, subliniindu‑le puritatea limbii şi descendenţa din tradiția moraliștilor francezi, asemuindu‑l pe Vieru cu La Rochefoucauld, Chamfort, Madame du Deffand, Charles‑Joseph de Ligne sau Cioran. „

Am semnalat cîteva articole ale lui Andrei Vieru pe blogul RoEvanghelica.

Şi l-am prins în poză la Oradea, alături de H.-R. Patapievici și Ioana Pârvulescu.

15 februarie – MINCIUNILE palavragiului Vladimir Pustan (15.02.2022)

Cică: „Cert este că au ajutat-o talibanii să nască.”

Min. 35.09

youtube.com/watch?v=RDgJ6GFTy4k

CERT ESTE că nu există, pe lumea asta, nici o astfel de ştire, decît în emisiunea ‘conservatoare’ a lui Vladimir Pustan.

De ce?

Pentru că femeile nasc de obicei la 9 luni de sarcină, nu la 5 luni.

Și pentru jurnalista Charlotte Bellis, la care se referă palavragiul Vladimir Pustan, Noua Zeelandă a găsit o soluție, astfel încît să se întoarcă și să nască în țara ei.

17 februarie – Capetele pătrate ale palavragiului Vladimir Pustan (1)

Cîteva comentarii idioate la emisiunea „De-a valma”, episodul 100:

youtube.com/watch?v=iC97ZDt7RA8

– „Cea mai faină emisiune.”

Doamne, dacă emisiunea Pustan-ilor e faina, atunci eu sint Fat-Frumos…

– „Deschide mintea.”

Nicidecum. Dezinformările și MINCIUNILE lui Vladimir Pustan produc (după cum se vede) capete pătrate.

– „Sunteți minunati…..datorita muncii voastre reușesc să aflu ce se întâmplă în lume important.,nu se merita sa vad la Tv nimic”

Nu, omul nu află ce se întîmplă în lume important, ci e dezinformat de comentariile nemernice ale lui Vladimir Pustan.

– „Apreciem mult că veniți cu sinceritate în fiecare săptămână și ne aduceți o perspectivă curată asupra evenimentelor ce se petrec în lume.”

Vladimir Pustan nu aduce… „o perspectivă curată”, ci cuna ideologizată.

– „Cel mai sănătos umor din ultima vreme.”

Nicidecum. Umorul lui Vladimir Pustan e, poate voit, bădăran şi ideologizat. Adică nu e… umor.

– „sunteți super,cei mai buni”

Comentariu idiot, de puber întîrziat.

– „Cât de mult ne-a ajutat emoțional și spiritual aceste 100 episoade.”

Vai de ţara asta, cu astfel de ajutor emoţional şi spiritual…

20 februarie – MINCIUNILE palavragiului Vladimir Pustan (20.02.2022)

„Eu cînd aud presa asta, că nu trebuie s-o mai citiți defel, toți sînt niște mincinoși la modul maxim.”

youtube.com/watch?v=Eg6Csx2shq4

Min. 17.13

Nu este adevărat că „TOŢI sînt niște mincinoși la modul maxim”.

Exprimarea palavragiului Vladimir Pustan este cu totul neglijentă.

De unde îşi ia informaţiile Vladimir Pustan? DIN PRESĂ!

22 februarie – MINCIUNILE palavragiului Vladimir Pustan (22.02.2022)

„Pentru Putin Ucraina ar fi Afganistanul din nou. Un Afganistan în care te bagi ca fraierul. El nu vrea să se bage.”

youtube.com/watch?v=iC97ZDt7RA8&t=1556s

Min. 27.56

În mai multe rînduri în emisiunile sale, Vladimir Pustan a afirmat că Rusia nu va invada Ucraina.

Adevarul.ro: Invazia Ucrainei a început cu forţe de „menţinere a păcii”, specialitatea lui Vladimir Putin

http://adevarul.ro/international/rusia/putin-ordonat-armatei-ruse-sa-mentina-pacea-teritoriile-separatiste-ucraina-1_62140a015163ec42714758e8/index.html

22 februarie – Decăderea palavragiului Vladimir Pustan (22.02.2022)

facebook.com/fundatiaciresarii/posts/10160031711720775

24 februarie – Capetele pătrate ale palavragiului Vladimir Pustan (2)

facebook.com/vladimir.pustan.5/posts/514275550057101

– „V (ictorie) – de la Vladimir! 🙂
Eu tot Președintele țării vă visez – și aici V-ul este de la Victorie!”

Din puțul gîndirii…

– „Fiți binecuvântați de Dumnezeu sinteti minunați le spuneți lucrurilor pe nume.”

Vladimir Pustan nu spune lucrurilor pe nume, ci le dă… nume. Dezolant!

– „Domnul să vă binecuvânteze, fraților! A Domnului să fie toată gloria in veci! Vă îmbrățișam cu dor și dragoste frățească in Domnul!”

Păi gloria DOMNULUI e cu totul altceva decît gloria domnului Pustan…

– „100 de emisiuni fantastice pline de realitati cotidiene, spuse intr o maniera delicat umoristica!”

Realităţile cotidiene prezentate de Vladimir Pustan sînt cam deformate… Asta nu înseamnă nici umoristic, nici delicat!

27 februarie – Tîmpeniile palavragiului Vladimir Pustan (27.02.2022)

„Domnul Trump, dacă era președinte, mergea pînă la Putin, și eu garantez că vorbea cu el și venea de acolo cu totul rezolvat. Sută la sută nu se întîmpla treaba asta.”

youtube.com/watch?v=HNQSusVSL_Y

Min. 47.07

27 februarie – Tîmpeniile palavragiului Vladimir Pustan – 2 (27.02.2022)

Vladimir Pustan Jr.: „Joe Biden… La cît e de penibil, de senil şi de-ăsta…”

Vladimir Pustan: „El cred că le provoacă toate războaiele din lume. El e ca femeile, ele nu fac accident, doar le provoacă.”

youtube.com/watch?v=HNQSusVSL_Y

Min. 1.05.05

1 martie – Atenţie la dezinformările palavragiului Vladimir Pustan (01.03.2022)

Iar a dat-o în bară palavragiul Vladimir Pustan:

Cică Dan Dungaciu este „directorul facultăţii şi a institutului naţional de… nu ştiu mai ce”.

Min. 4:59

youtube.com/watch?v=HNQSusVSL_Y

Dan Dungaciu este profesor universitar la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universității din București.

http://unibuc.ro/despre-ub/ub-astazi/profesori-ub

Dan Dungaciu, este directorul Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române.

http://ispri.ro/conducerea

Anul ăsta Vladimir Pustan mai spusese despre Dan Dungaciu: „E profesor universitar şi rector, mi se pare, la facultarea de… nu mai ştiu care.. la Universitatea Bucureşti.”

Vezi:

4 martie – Palavragiul Vladimir Pustan a demonetizat cel mai sacru concept al pocăiţilor: POCĂINŢA

youtube.com/watch?v=HNQSusVSL_Y&t=305s

În mai multe rînduri, palavragiul Vladimir Pustan a afirmat și a insistat că Rusia nu o să invadeze Ucraina.

În emisiunea „De-a valma”, episodul 102, palavragiul Vladimir Pustan… și-a pus cenușă în cap, în rîsetele lui Vladimir Pustan Jr.

Dar nici vorbă de asumare a păcatului, de fapt palavragiul Vladimir Pustan a demonetizat cel mai sacru concept al pocăiților: POCĂINȚA.

5 martie – Decăderea palavragiului Vladimir Pustan (05.03.2022)

Emanuel Conţac: „Vladimir Pustan, autorul declarației [„Până la urmă, Ucraina este o construcție artificială a lui Lenin, din 1917, indiferent cât vrem să fim de politic corecți.”], încearcă să minimalizeze ororile pe care le-a exportat Putin în Ucraina. Se regăsesc în „analiza” lui toate poncifele propagandei Kremlinului.[…]

A deschide subiectul „artificialității” granițelor și al revendicărilor istorice în contextul invadării brutale de către Rusia a unui stat suveran, vecin cu România, trădează o acută lipsă de discernământ politic.”

Alin Cristea: Emanuel Contac denunta lipsa de discernamint politic a lui Vladimir Pustan. Dar asta e o excelenta ocazie pentru detractorii lui V. Pustan sa se ambaleze in perimetrul public administrat de Emanuel Contac. Nu doar dimensiunea politica a discernamintului lui V. Pustan ar trebui sa fie in discutie, ci lipsa de discernamint, in general, a lui V. Pustan. E din rindul pripitilor patratosi, care se caca in spatiul public.

6 martie – Încă o emisiune penibilă (De-a valma 103) a palavragiului Vladimir Pustan

youtube.com/watch?v=71m3fjEHmvU

– Europa asta în care trăim şi care este o altă lume Europa asta, deci o Europa pe care noi n-o mai recunoaştem şi cu care eu nu mă mai identific. (08.10)

– Nu am cum să spun că sînt un fan al rușilor, dar nu sînt un fan al Europei acesteia, nu sînt nici fan al rușilor, nici fan al acestei Europe bolnave. Sînt două lucruri la fel de rele pentru mine. (09.55)

– Nu sîntem putiniști, dar nu putem cînta în cor. (18.57)

– Rușii nu-s vinovați, ca un nebun, poate, cum noi n-am fost vinovați, românii, că l-am avut pe Ceaușescu. (19.49)

– Vinovatul principal nu-i nici Dumnezeu, nu-i nici dracul, ci o înțelegere tacită a Uniunii Europene cu America. (21.58)

– Acest rău ni se datoreză, pînă la urmă. Cu acest rău nu te poți lupta numai strigînd: Huo, că ești putinist. Dar Angela Merkel ce era acum o săptămînă, nu era putinistă? (27.07)

– Ucraina n-a cîștigat nimic. (30.52)

– Păi bă, cît de pervers poți să fii tu, Uniune Europeană, că tu ai Polonia și ai Ungaria, care sînt lipite de ruși acolo și care apără flancul ăsta estic și tu, amu de 2 săptămîni de zile îi ții numa în sancțiune în sacțiune. [..]
Cît de urîtă poţi să fii, mă Uniune Europeană să îţi distrugi oamenii care te apară în flancul estic? (57.16)

13 martie – Bădărăniile palavragiului Vladimir Pustan (13.03.2022)

„Bă, Timmermans, bă, nenorocitu’, bă, băi, nenorocitule, tu vii la noi, mă, tu vii la noi, care am umblat cu două rînduri de izmene pe noi și dormeam în pat? Bă, eu am dormit, bă, nenorocitule, eu am dormit cu cojocul pe mine, mă, pentru că pe vremea lui Ceaușescu, bă, era frig de numa, numa, și nu mai aveai cu ce te încălzi, eram la bloc, undeva, trebuia, o trebuit să stăm trei zile sau patru, și am dormit îmbrăcați, mă, nici șoșonii nu i-am dat din picioare, bă, asta ne înveți tu pe noi, care n-am avut căldură și n-am avem (sic!) lumină, asta este ce-ați făcut voi, europenii, acum la ora actuală? […] Tu vii şi ne spui nouă, nălucă ce eşti? Deci, tu știi ce înseamnă să spui la români chestia asta? Păi pentru ce au murit ăștia în ’89, mă? Nu ca să ne fie mai cald, mă nenorocitule, și tu ne înveți ca să ne luăm două perechi de izmene pe noi?”

youtube.com/watch?v=vQLGBOGuR3o

Min. 14.18

13 martie – Capetele pătrate ale palavragiului Vladimir Pustan (3)

youtube.com/watch?v=vQLGBOGuR3o

2 aprilie – ‘Ştirile’ palavragiului Vladimir Pustan, zis „Nu știu”

youtube.com/watch?v=_KJidYXd73E

15.12 – „nu mai știu cum îl cheamă”
17.48 – „nu ştiu cum îl cheamă”
19.34 – „nu știu ce purtător de cuvînt al rușilor”

youtube.com/watch?v=vQLGBOGuR3o&t=914s

33.20 – „nu ştiu cum îl chema”

2 aprilie – Capetele pătrate ale palavragiului Vladimir Pustan (4)

youtube.com/watch?v=CFPX_fwePPc&t=1210s

3 aprilie – MINCIUNILE palavragiului Vladimir Pustan (03.04.2022)

„Nu există zi să nu moară cîte un general rus.”

youtube.com/watch?v=CFPX_fwePPc

Min. 25.52

3 aprilie – Atenţie la dezinformările palavragiului Vladimir Pustan (03.04.2022)

„Cred că nu are emoţii ca să ajungă din nou primul ministru al Ungariei.”

youtube.com/watch?v=PHmLPnYjBxU

57.17

„Pentru prima dată în ultimii 12 ani, premierul Viktor Orban riscă să piardă puterea. Alegerile parlamentare din Ungaria decid şi dacă politica sa iliberală mai poate avea un loc în UE.”

http://www.dw.com/ro/alegerile-din-ungaria-pentru-sau-%C3%AEmpotriva-lui-orban/a-61339707

„Potrivit celui mai recent sondaj realizat de Zavecz Research, Fidesz conduce cu 39% față de 36% pentru opoziție, în timp ce o cincime dintre alegători nu s-au decis încă pe cine să susțină.”

„Alegerile parlamentare de astăzi din Ungaria au cea mai mară miză din ultimii 12 ani. Cei doi candidați sunt umăr la umăr în sondaje. Viktor Orban mizează pe măsurile populiste, în timp ce opoziția vrea o apropiere mai mare de UE. Analiștii spun că soarta alegerilor este la mâna indecișilor, care vor merge la vot în ultimul moment.”

http://evz.ro/alegeri-in-ungaria-lovitura-crunta-pentru-viktor-orban-la-mana-cui-a-ajuns-cel-mai-longeviv-premier-rasturnare-totala-de-situatie.html

10 aprilie – Emisiunile „De-a valma” ale palavragiului Vladimir Pustan, ‘ştirist’ bădăran, sînt de proastă calitate şi de prost gust (10.04.2022)

Episodul 108, din 9 aprilie 2022, este o mostră amplă a stilului neglijent și pripit al ‘ştiristului’ bădăran Vladimir Pustan.

youtube.com/watch?v=3NH3bKrAafA

Pentru Vladimir Pustan primarul Timişoarei „băiatul ăla ciudățel așa, cu ochelari” (8.21), papa e senil (22.50), „să se ducă cu Biden la același azil” (25.00).

În alt episod:

Vladimir Pustan: „…nu l-a plimbat bătrîna asta, cum o cheamă amu, de-i șefa lor, a englezilor, babușca asta de nu mai moare, are 100 de ani ori cît, regina Victoria asta…”

Vladimir Pustan jr.: „Elisabeta.”

Exprimarea palavragiului Vladimir Pustan (dr. în filosofie) lasă de dorit:

– „bă…” – în repetate rînduri

– „să nu se… ăsta” (39.13); „pe care vi-l… ăsta” (42.48)

23 aprilie – Întîrzierile palavragiului Vladimir Pustan (23.04.2022)

„În primul război mondial, or fost odată într-o noapte de Crăciun, cred că o fost și un film, în care se băteau nemții, da’ nu mai ştiu cu cine acuma, nemţii cu cineva. Cert este că şi-au dat seama că-i noapte de Crăciun și or hotărît să nu mai tragă nici un foc. Mai mult decît atîta, s-or dus și or tras și o partidă di fotbal. Deci caz istoric clasic.”

Min. 17.04

youtube.com/watch?v=Zl6CL4TAsUo

Iar e în urmă ‘ştiristul’ Vladimir Pustan cu informaţiile, iar nu ştie… ceva. Şi ce ştie e aşa, ca o poveste, deşi e „caz istoric clasic”.

În 2013 Teofil Stanciu, cel mai bun eseist dintre bloggerii români (blogosfera evanghelică cuprinde 1.000 de bloguri îl lb. română), a scris articolul: „Armistițiul de crăciun – un caz de noblețe insuficient investigat”.

http://drezina.wordpress.com/2013/12/26/armistitiul-de-craciun-un-caz-de-noblete-insuficient-investigat

1 mai – Tîmpeniile palavragiului Vladimir Pustan (01.05.2022)

„De era Trump preşedinte, nu era război în Ucraina.”

Min. 39.20

youtube.com/watch?v=zymsN3vrhqo

3 mai – Capetele pătrate ale palavragiului Vladimir Pustan (5)

youtube.com/watch?v=zymsN3vrhqo

– Nu mai băgați în seamă toate răutățile și toți răutăcioșii!
Pentru mulți dintre noi,contează emisiunile dvs și opiniile dvs,așa că vă ascultăm cu drag și așteptăm fiecare emisiune.
Domnul să vă poarte de grijă.

– Domnul Cristian Terhes face câți toți sunt acolo la Bruxelles este aproape de sufletul nostru năpăstuit de românași noștri din ,,casa poporului,,.

– Sunte-ți ce-i m-ai aproape de adevăr voi NAȘUL TERHEȘ d-na ȘOȘOACĂ Ovisiu Grosu și alții Patrio

4 mai – ‘Uimitoarele’ declaraţii ale palavragiului Vladimir Pustan, Luceafărul Penticostaloizilor (03.05.2022)

youtube.com/watch?v=KdVRQKFqTN8

1. – „55 de ani (…) Jumătate i-am petrecut în comunism, jumătate în… nu știu ce e asta, ce orînduire-i asta.” (1.21)

Flecarul Vladimir Pustan măcar atît ar trebui să știe – ce orînduire e asta. Că are de comentat (niciodată nu pare a fi competent, nu e informat îndeajuns, nu își încheie propozițiile, iar indignările lui (din emisiunile „De-a valma”) sînt cam ridicole.

2. – „De Dumnezeu m-a îndepărtat… cartea. Am citit foarte mult și am citit necontrolat. Așa cum, de exemplu, Internetul nu e rău. Dar Internetul necontrolat e rău. (…) M-o prins filosofia marxistă.” (5.09)

Nu mi se pare că Vladimir Pustan e competent în a se exprima la adresa Internetului (sau a cărților). Nu doar marxismul e nociv, ci și orice fel de gîndire IDEOLOGICĂ, căreia ar trebui să-i opunem gîndirea logică, teologică și teleologică.

3. – „Să nu uităm că intelectualii or ucis 2 milioane de oameni în Cambodgia, intelectualii au adus Revoluția în Rusia, intelectualii de astăzi or distrus o mare parte a lumii, și cei de ieri, războaiele s-au făcut cu intelectualii. Un război nu începe niciodată pe cîmpul de luptă, ci începe într-o bibliotecă.” (7.13)

Excogitaţiile mediocre ale palavragiului Vladimir Pustan pe clivajul intelectualii / ceilalți sînt de tip IDEOLOGIC.

4. – „Cred literal Biblia. Cred, de exemplu, că dacă zice „Dacă ochiul tău te face să cazi în păcat, scoate-l.” Chiar cred.” (16.28)

Oare la ce se referă Vladimir Pustan cînd folosește conceptul de Biblie?

Acum cîțiva ani, l-am auzit spunînd că nu e adevărat că femeia e mântuită prin nașterea de (mulți) fii.

Păi cum, nu e asta scris în Biblie?

Dar soteriologia nu folosește astfe de argumente…

5. – „Nu suport ideea de… să stăm, să ascultăm o slujbă, să cînte cineva acolo în față. Cîntăm toți, ne rugăm toți, predic eu și mergem acasă.” (21.07)

Mă înfioară ideile astea simpliste ale palavragiului Vladimir Pustan.

După cum trebuie să ne punem întrebarea: Pocăism sau Creștinism?, tot așa trebuie să ne punem întrebarea: Penticostaloizi sau Creștini?

Populism sau Excelență creștină?

6. – „Democrația nu este parte a bisericii noastre. Deci, din punct de vedere a conducerii, nu vorbesc despre dictatură, despre o oarecare…, adică, cum văd eu teocrația? Dumnezeu îmi spune mie ce trebuie să fac, eu spun bisericii ce trebuie să facă.” (21.29)

Ar fi de rîs dacă nu ar fi de plîns…

7. – „Se întîmplă exorcizări în biserica noastră, îs oameni care îs aduși legați, îs oameni care au tot felul de… avem de exemplu consilieri, am pregătit, oameni care au fie psihologia făcută, fie darul lui Dumnezeu de a sta de vorbă cu oamenii, consiliem enorm de mulți oameni, vin cu depresii, anxietăți, frici, tot felul de chestii de genul ăsta, că mulți, datorită vremurilor pe care le trăim, chiar că au probleme, trebuie ajutați. […]

Se manifestau violent, trebuiau să ţinem de ei, au lupte de 3 ore, de 2-3 ore, deci… Avem o cameră specială de exorcizare, o cameră în care oamenii țipă, să nu se audă, deci e o luptă spirituală acolo. Și ne mîndrim cu asta, că putem să facem rău diavolului.” (24.19)

Se preconizează un caz Tanacu penticostaloid?

8. – „Ştii pentru ce mă rog acuma de vreo 6 luni de zile? Pentru domnul Gigi Becali.” (28.04)

Asta mai lipsește în ghetoul pocăiesc… Nu sînt destui palavragii, precum Pustan, Berbece și alții?…

NOTĂ

Mai am încă 3 pagini mari de notițe pe care le-am făcut despre interviu.

4 mai – Tîmpeniile palavragiului Vladimir Pustan (04.05.2022)

youtube.com/watch?v=KdVRQKFqTN8

„Sunt prieten cu cei din PSD, cu cei din PNL, cu cei din AUR, cu cei din PNȚCD, cu toată lumea, pentru că eu nu am voie ca să am simpatii. Da’… le am. Îs de dreapta. Creştinul trebuie să fie de dreapta întotdeauna. Da’ la noi dreapta e destul de ciudată. Şi-atuncea… deocamdată trebuie să stau în banca mea…” (Min. 50.25)

Cu toată lumea? Pe USR nu l-a amintit…

„Fără USR, speranța ar fi murit în această țară.” – Vladimir Tismăneanu

„USR – singurul partid care s-a opus cu adevărat PSD în stradă și în parlament.” – Tudorel Urian

Cu toată lumea? Și cu comuniștii?

În SUA există Partidul Comunist de peste 100 de ani.

Cu toată lumea? Și cu naziștii?

Marea problemă, uriașa problemă, e că palavragiul Vladimir Pustan definește creștinul în termeni… politici.

Isus a spus că Împărăția Lui nu este din lumea aceasta.

Și Împărăția este neprihănire, pace și bucurie în Duhul Sfînt. Adică exact ce nu poate oferi nici o organizație POLITICĂ.

Dreapta și stînga sînt concepte relativ recente (și nu mai au aceeași conotație radicală dect în mințile extremiste).

Cum se definea creștinul ÎNAINTE de a exista astfel de concepte POLITICE?

Palavragiul Vladimir Pustan face gafă după gafă, se afundă în ridicol, de data asta cu ajutorul televiziunii Alfa Omega.

15 mai – Capetele pătrate ale palavragiului Vladimir Pustan (6)

youtube.com/watch?v=KdVRQKFqTN8

– Fr Păstor Pustan este pastorul inimii mele , și al multora ca mine . Îl iubesc și îl binecuvintez în Numele Domnului Isus Hristos pe care îl slujește cu mare sârguință, dragoste și devotament

– Santeti o binecuvântare pentru cei ce te ascultă și te apreciază.Ori de câte ori îl ascult primesc hrană spirituală.Domnul să te binecuvânteze frate Puștan ,te ascult cu mare plăcere eu și casa mea

16 mai – Încă o emisiune penibilă (De-a valma 113) a palavragiului Vladimir Pustan

youtube.com/watch?v=YSuKEG2VccM

1.

Indignarea palavragiului Vladimir Pustan la adresa „neamţului Werner Iohannis” a dus la formulări inimaginabile, pe care le-am pus în Tolba cu tîmpenii (000181):

Iohannis, „cel mai toxic preşedinte pe care l-am avut în România, dinainte de Ceauşescu, nici Gheorghe Gheorghiu-Dej…” (Min. 10.53)

„Gheorghe Gheorghiu-Dej și Ceaușescu, Iliescu şi cu Constantinescu şi cu Băsescu, toţi împreună, n-or reuşit să provoace României atîta necaz cît o reușit să provoace neamțu’ Werner Iohannis.” (Min. 11.20)

Palavragiul Vladimir Pustan pare a fi lipsit de discernămînt în ceea ce privește istoria predecembristă a României…

Dar Iohannis e o țintă preferată a palavragiului Vladimir Pustan pe parcursul emisiunii (idioate), și la începutul minuturilor 30.00 şi la minutul 45.00.

2.

Palavragiul Vladimir Pustan pare a fi lipsit de discernămînt şi în ceea ce privește istoria postdecembristă a României…

Ameninţările apocaliptice din finalul emisiunii (idioate) – bananieri, opincari – contrastează cu parcursul României în ultimele decenii.

Preocupat cu dimensiunea economică / ideologiza(n)tă, palavragiul Vladimir Pustan neglijează pe cea culturală și, mai ales, pe cea spirituală, cu proiecțiile în cotidian.

Bunăoară, infractorul Dudu Pustan folosește imagini ale ALTORA fără a indica sursa.

3.

Stilistica palavragiului Vladimir Pustan continuă să fie de slabă calitate – „bă, fraților”, formulă excesiv folosită, „ideea este foarte clară” (nu, palavragiul Vladimir Pustan complică orice idee, pe care de obicei o transformă în hap ideologic), „nu mai ştiu”, nu își încheie frazele în multe rînduri etc.

4.

Deși afirmă că are mari probleme cu hipertensiunea, se enervează și declară că se enervează.

Deși pastorii își doresc să moară la amvon, palavragiul Vladimir Pustan are toate șansele să moară în emisiunea „De-a valma”.

22 mai – Tîmpeniile palavragiului Vladimir Pustan (22.05.2022)

„Iohannis este pentru mine coşmarul vieţii mele aşa cum numai Iliescu o putut să fie în primii 17 ani de conducere în România.” (Min. 07.30)

youtube.com/watch?v=a4kOdbxB8xI

29 mai – Atenţie la dezinformările palavragiului Vladimir Pustan (29.05.2022)

youtube.com/watch?v=sbAcWdMhiAo

– Soros… la 95 de ani

Min. 17.38

Soros are aproape 92 de ani.

– 18.000 de americani au plecat să lupte în Ucraina

Min. 20.51

Min. 21.00

30 mai – Ce NU a învățat palavragiul Vladimir Pustan pînă la 55 de ani

1.

Evident, palavragiul Vladimir Pustan nu a învăţat să NU pălăvrăgească.

Palavragismul din unitățile administrativ-eclesiale ale ghetoului pocăiesc – în care domină devoționalismul superficial, populist, antiintelectualist și nonteologic – e una din cauza decăderii actuale a evanghelicilor români, care se află în cel mai prost moment din istoria lor postdecembristă.

Palavragiul Vladimir Pustan nu e un exemplu de succes, ci un exemplu de palavragiu. Emisiunile „De-a valma” ale palavragiului Vladimir Pustan, ‘ştirist’ bădăran, sînt de prost gust.

Prin 2008, l-am întrebat pe Vladimir Pustan (care e de o vîrstă cu mine, eu aniversez pe 6 iulie), la Casa de cultură din Oradea, dacă nu își face blog.

„Ăsta-i blogul meu!”, a răspuns…

Din păcate, spre deosebire de pătrățosul Marius Cruceru – care a fost nevoit, într-o oarecare măsură, să se disciplineze pe blog / bloguri (și pentru că au intervenit comentatorii) – palavragiul Vladimir Pustan nu a avut o astfel de șansă.

2.

Evident, palavragiul Vladimir Pustan nu a învățat să-și facă temele și să îi scutească pe cititorii / ascultătorii săi de dezinformări (și MINCIUNI).

Duminică, 29 mai 2022, a reluat dezinformarea „Soros 95 de ani” din ultimul episod „De-a valma”.

youtube.com/watch?v=XVc0dUTAwA4

Min. 30.40.

Soros are aproape 92 de ani.

Alte exemple se găsesc în lungul şir de postări din seria de anul acesta: Palavragiul Vladimir Pustan.

3.

Evident, palavragiul Vladimir Pustan NU ştie să preţuiască ODIHNA.

ODIHNA este un concept teologic, nu munca.

În mod tradiţional, mediul penticostaloid (și nu numai) pune accent pe muncă, nu pe ODIHNĂ.

Măcar pentru demonetizarea conceptului de către naziști („Munca te face liber” scria la intrarea în lagărul de exterminare de la Auschwitz) și comuniști, pocăiții palavragii ar trebui să fie rezervați în a menționa des munca.

Isus nu muncea, Isus LUCRA, după cum Tatăl din Cer lucra.

Cu mai mulți ani în urmă, i-am făcut cadou lui Marius Cruceru Ghidul leneșului (Mic tratat pentru leneși rafinași). Nu l-a convins.

Cred că nu are rost să încerc cu palavragiul Vladimir Pustan…

NOTĂ

Chestiunile de mai sus sînt valabile și pentru unii pastori baptiști. Sper că nu mulți…

5 iunie – Bădărăniile palavragiului Vladimir Pustan (05.06.2022)

– BBC-ul, o agenție satanică de știri

Min. 08.01

youtube.com/watch?v=R_hgVsrcgmI

13 iunie – Emisiunile „De-a valma” ale palavragiului Vladimir Pustan, ‘ştirist’ bădăran, sînt de proastă calitate şi tot mai ridicole (13.06.2022)

– Ajunsă la episodul 117, emisiunea „De-a valma” a lui Vladimir Pustan ar trebui raportată (de fiecare dată) unui organism specializat în protejarea cetățenilor de minciunile, dezinformările și bădărăniile unor astfel de emisiuni.

youtube.com/watch?v=A4KsHCH5uxM

Dar palavragiul Vladimir Pustan se bazează tocmai pe faptul că nu e tras la răspundere pentru minciunile, dezinformările și bădărăniile pe care le toarnă în spațiul public ÎN FIECARE SĂPTĂMÎNĂ.

De data asta, a ratat un subiect foarte important: ce face un bărbat să fie bărbat.

Apelul la munca FIZICĂ este ridicol cît timp mediul virtual (unde s-a cățărat palavragiul) a fost inventat și este întreținut (cu mult efort, nu doar financiar) tocmai de cei care prestată un ALT tip de muncă decît fizică.

Nu este pentru prima dată cînd se poate găsi pe Internet un astfel de apel al palavragiului Vladimir Pustan.

Iar nu și-a făcut temele palavragiul Vladimir Pustan și măcăiește… de-a valma.

Relativismul antropologic în postmodernitate e un subiect foarte important, mai exact, este marele subiect TEOlOGIC al secolului XXI.

– Dacă în nr. 116 palavragiul Vladimir Pustan a numit BBC „o agenție satanică de știri”, în ultimul număr, 117, a numit Digi 24 „una dintre cele mai îngrozitoare portavoci ale Satanei din România”. Poate reuşesc de data asta să semnalez postului incriminat această bădărănie a palavragiului Vladimir Pustan, care ne aduce aminte de altă gogomănie penticostaloidă – Cristian Ionescu despre Conerința Peniel din 2011 de la Oradea: Un festival al Satanei.

– Infractorul Dudu Pustan continuă să folosească imagini fără menționarea sursei.

19 iunie – Cît de ‘fătălău’ e Vladimir Pustan? (1)

DEX: Persoană care întrunește caracterele ambelor sexe. Sinonime: androgin, hermafrodit.

Episodul 117 din emisiunea palavragiului Vladimir Pustan este intitulată: „Bărbați, nu fătălăi”.

Palavragiul Vladimir Pustan folosește neinspirat un termen ambiguu. Dar cu priză la publicul de slabă calitate pe care îl are. Proști, dar mulți…

Palavragiul Vladimir Pustan Folosește însă și un alt termen: metrosexual.

„…femeia nu mai este atrasă de bărbat, pentru că nu-i mai place metrosexualul, sau fătălăul, copilul acela epilat, pensat, îmbrăcat frumușel, fără ciorapi în picioare, cu glezne subțiri, gambe așijderea, pe trotinetă, cu unghiile date cu lac, care stă toată ziua în oglindă, care îl vedem mai des prin bucătărie, un fel de Iacov…” (Min. 16.15)

„Iacov este metrosexualul, el este băiatul ăla care stă mai mult pe lîngă mamă, care face goblen, coase la gherghef, Iacov care avea 40 și ceva de ani și nu era căsătorit încă, era un bobocioni de-ăsta care nu se putea dezlipi de măică-sa și de taică-său, în mod special de maică-sa, […] băiatul acela care reuşea performanţa să şi distingă culorile, pentru că pînă la urmă fătălăul face deosebire între tot felul de nuanţe de culori…” (Min., 18.03)

WIKIPEDIA:

„Metrosexualitatea, un termen inventat de jurnalistul britanic Mark Simpson, se referă la o subcultură a bărbaților de orice orientare sexuală care au un simț estetic puternic și sunt preocupați de aparența lor, mai ales în domeniul modei.

Metrosexualitatea ca identitate bărbătească a devenit din ce în ce mai pronunțată în anii 1990 și anii 2000, și poate fi văzută ca o împotrivire la rolul de gen stereotip și tradițional masculin.

Termenul „metrosexual” este format din cuvintele „metro”, de la cuvântul „metropolitan” (urban) și „sexual”. Deși seamănă cu termene precum „homosexual”, „bisexual” și „heterosexual”, care se referă la orientări sexuale, termenul metrosexual nu are nimic în comun cu orientarea sexuală.”

Aşadar, palavragiul Vladimir Pustan face o confuzie MAJORĂ între un concept care are de a face cu „caracterele ambelor sexe” și un concept care „nu are nimic în comun cu orientarea sexuală”.

În repetate rînduri, anul acesta am indicat MINCIUNILE, dezinformările și bădărăniile palavragiului Vladimir Pustan, semnalîndu-le și unora din conducerea Bisericii Sfânta Treime din Beiuș, al cărei lider este sus-numitul.

Nu am primit nici o reacție din parte lui Vladimir Pustan sau a altora din gașca lui.

Cît de ‘fătălău’ e Vladimir Pustan?

22 iunie – Cît de ‘fătălău’ e Vladimir Pustan? (2)

În episodul nr. 117 din seria „De-a valma”, intitulat „Bărbați, nu fătălăi”, palavragiul Vladimir Pustan îi pune în contrast pe Esau şi Iacov într-un mod cel puțin ciudat, dacă nu chiar idiot.

Un lucru e clar – tradiția iudaică a consemnat prin Maleahi ceea ce a zis Dumnezeu: „Am iubit pe Iacov şi am urît pe Esau.”

Iar chestiunea este reluată în Romani 9.

Iacov, nu Esau, a rămas numele important. Dumnezeu S-a prezentat ca fiind Dumnezeul lui Avraam, Isaac și Iacov.

Prin eisegeza impertinentă (nu exegeză), palavragiul Vladimir Pustan e ireverențios față de acest nume al lui Dumnezeu.

Scripturile nu au fost scrise pentru a fi folosite ca material de documentare pentru astfel de emisiuni idioate.

Încă o dată, palavragiul Vladimir Pustan a făcut-o lată.

Menţionez:

În repetate rînduri, anul acesta am indicat MINCIUNILE, dezinformările și bădărăniile palavragiului Vladimir Pustan, semnalîndu-le și unora din conducerea Bisericii Sfânta Treime din Beiuș, al cărei lider este sus-numitul.

Nu am primit nici o reacție din parte lui Vladimir Pustan sau a altora din gașca lui.

Cît de ‘fătălău’ e Vladimir Pustan?

25 iunie – Emisiunile „De-a valma” ale palavragiului Vladimir Pustan, ‘ştirist’ bădăran, sînt de proastă calitate şi tot mai ridicole (25.06.2022)

„Singurele persoane înţelepte din toată lumea aceasta (…) mie mi se par vacile astea incredibile.”
Min. 38.24

youtube.com/watch?v=fpaS70XOeUM

17 iulie – Atenţie la dezinformările palavragiului Vladimir Pustan (17.07.2022)

„Mamaia este goală, românii îs în Grecia.”

youtube.com/watch?v=lKNIfhVoMMU

Min. 13.59

„Mamaia pierde aproximativ 20 de procente din turiştii care se cazau în staţiune în 2019.

Eforie Nord a luat locul staţiunii Mamaia în clasamentul zonelor preferate de români pentru vacanţa pe litoral şi înregistrează o creştere de 30% a numărului de turişti în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului 2019.”

http://adevarul.ro/locale/constanta/de-evita-turistii-mearga-mamaia-sudul-litoralului-revine-preferinte-1_62cec8b15163ec427195add5/index.html

18 iulie – MINCIUNILE palavragiului Vladimir Pustan (18.07.2022)

În februarie 2022, palavragiul Vladimir Pustan își ‘informa’ ascultătorii de pe YouTube despre jurnalista Charlotte Bellis (din Noua Zeelandă), aflată în Quatar, că „au ajutat-o talibanii să nască”.

Am menţionat atunci faptul că femeile nasc de obicei la 9 luni de sarcină, nu la 5 luni.

Iată două mențiuni despre Charlotte Bellis și fiica sa pe care a născut-o:

– Bellis now lives in Christchurch with her partner Jim Huylebroek. She recently gave birth to their daughter in the city. (22 iunie 2022)

http://www.nzherald.co.nz/nz/covid-19-omicron-chris-hipkins-formally-apologises-over-charlotte-bellis-emergency-miq-saga/DX35AVZARU5RPUFTFUKDCNMK5A

– As of June 2022, she lived in Christchurch with her partner Jim Huylebroek and their daughter.

http://en.wikipedia.org/wiki/Charlotte_Bellis

19 iulie – Atenţie la dezinformările palavragiului Vladimir Pustan (19.07.2022)

Palavragiul Vladimir Pustan despre Shinzo Abe: „…şi în timpul unui miting în care vorbeşte la vreo 20 de japonezi o fost împușcat…”

Min. 18.49

youtube.com/watch?v=hFPvxHtbUcU

20 de japonezi? Serios?

E vorba de o personalitate celebră!…

În prima fotografie din galerie se pot vedea cei… „vreo 20 de japonezi” ai palavragiului Vladimir Pustan.

http://adevarul.ro/international/asia/25-secunde-fatale-shinzo-abe-moartea-celui-mai-longeviv-premier-japoniei-rezultatul–deficiente-securitate-foto-video-1_62d6a0565163ec4271c60a72/index.html

21 iulie – Capetele pătrate ale palavragiului Vladimir Pustan (8)

youtube.com/watch?v=zcnS-RAmuB4

24 iulie – Atenţie la dezinformările palavragiului Vladimir Pustan (24.07.2022)

– „Cînd o început războiul în februarie, or închis toate firmele de bere.”

Min. 27:13

youtube.com/watch?v=yfXrW_HIOa4&t=5s

Carlsberg şi Heineken au anunţat în 9 martie că încetează producţia şi distribuţia în Rusia.

În 11 martie, Anheuser-Busch InBev, care operează în Rusia în parteneriat cu producătorul de bere Anadolu Efes din Turcia, a comunicat că a cerut suspendarea licenţei pentru Bud.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/rafturile-din-moscova-sunt-pline-de-beri-straine-desi-producatorii-si-au-anuntat-demult-retragerea-din-rusia.html

– „3 miliarde China şi cu India.”

Min. 41.28

China are 1,4 miliarde de locuitori, India are 1,38 miliarde de locuitori.

De la 2,78 miliarde pînă la 3 miliarde sînt peste 200 de milioane, adică de vreo 10 ori populaţia României.

24 iulie – Decăderea palavragiului Vladimir Pustan (24.07.2022)

youtube.com/watch?v=yfXrW_HIOa4&t=2472s

31 august – Bădărăniile palavragiului Vladimir Pustan (31.08.2022)

„…bătrîna asta, baba asta, Nancy Pelosi… […]

…era cît pe+aici să facă un război, baba… Ea zice că ăsta nu o trimis-o, dar nici el nu știa dacă o mai trimis-o sau nu, că oricum sînt la fel de senili… […]

…deci a fost baba Nancy Pelosi…”

Min. 7.39

youtube.com/watch?v=Lc5JhOnm4OI&t=105s

3 septembrie – Tîmpeniile palavragiului Vladimir Pustan (03.09.2022)

„PSD-ul trebuia să devină partid național și să se alieze cu ungurii și cu polonezii cntra Uniunii Europene…”

Min. 39.07

youtube.com/watch?v=iDerN4xfqPU

3 septembrie – Bădărăniile palavragiului Vladimir Pustan (03.09.2022)

Despre soţia preşedintelui Macron: „…un babet…”

Min. 41.20

youtube.com/watch?v=iDerN4xfqPU

4 septembrie – Bădărăniile palavragiului Vladimir Pustan (04.09.2022)

„Nenorocitul ăsta de prunc al lui Buden…”

Min. 13 .28

youtube.com/watch?v=9ahWeD7pyqY

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s